VELKOMMEN TIL MIT FARVERIGE GALLERI

Du er velkommen til at kontakte mig på følgende: 

 Mobil nr.  61272187 -Mail: strandholt@esenet.dk

 

Du kan følge mig på Facebook https://www.facebook.com/LisStrandholtArt

og Instagam: https://www.instagram.com/lis_strandholt.art/

I finder mig i bogen - 101 Kunstner 2017

 

Lis Strandholt er en kunstner, der elsker farver og deres samspil og kontraster. Med en stor koloristisk styrke, byder hun os op til en festlig oplevelse af farver og følelser i fuld styrke.

Billederne er fyldt med variation og dynamik og kan opleves som drømme eller erindringslandskaber. I flere af billederne optræder figurer eller menneskeskikkelser, der på en harmonisk måde falder ind i maleriet og blander sig naturligt med den øvrige del af motivet.

Lis ser muligheder fremfor begrænsninger i farverne. Hun nyder at eksperimentere med dem og opleve hvordan de tiltrækker og frastøder hinanden. Hendes billeder signalere liv og energi og man mærker en spontan livsglæde og tilstedeværelse i de lyriske farver og poetiske abstraktioner. Lis giver os livets lidenskab og fortolker harmonier i en skøn sammensætning af farver og former. Hendes tilgang til maleriet er styret af en stor lyst og hun bruger sine fornemmelser i billederne, hvor øjebliks følelser og indre stemninger bearbejdes på lærredet. Man mærker en vedvarende entusiasme, og intensitet i hendes arbejde med malerierne.

Leg med spændvidden i farverne viser sig tydeligt i hendes billeder. Der er en god kombination og en fin harmoni mellem varme og kolde nuancer. For Lis er det farverne, der sætter dagsordnen for hvilket udtryk der kommer frem i maleriet. Farverne er helt klart det centrerede og bærende element. De skaber stemningen og fremelskes i en harmonisk samklang. Lis kan lide at bevæge sig rundt i de forskellige farvestrålende rum og hendes udprægede gode sans for farver skaber spændende billeder.

Lad farverne griber dig i mødet med Lis Strandholts motivverden og gå på vandring i de glade og friske farver og hent lige præcis det ud af dem som du føler for.  

©Af Kirsten-Marie Hedeland, Kunstanmelder ved Kunstavisen og TV programvært på "Kunst for Tiden", maj 2017.